Rosa

Teamfoto

Rosa

Dietist en kok

Nadat ik mijn studie Voeding en Diëtetiek op de HAN had afgerond ben ik mij gaan richten op (gezond) koken. Een baan als diëtist op kantoor? Niks voor mij. Echter het diëtetiek-vak bleef ontzettend kriebelen, wat betekende dat ik alles wat ik bleef lezen en leren toepaste op mijn eigen levensstijl. Ik ontwikkelde een visie die ik uitbreidde met de andere leefstijl aspecten: slaap, beweging en stress. Vanuit deze visie ben ik Greens Health Coaching begonnen. Greens Health Coaching begeleidt mensen die af willen van overgewicht, slaap- of concentratieproblemen, gebrek aan energie of andere leefstijl gerelateerde klachten. We bepalen samen jouw optimale leefstijl, op basis van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Deze bereik je door de kennis die ik je meegeef, en de actiepunten die we samen opstellen. Daarnaast ga je eten in het voordeel van dier en milieu en maken we jouw ecologische voetafdruk een maatje kleiner. De afspraken zijn online en zowel overdag als in de avonduren mogelijk, zodat een traject bij Greens makkelijk in te passen is in jouw leven. Middels een gratis intake kunnen wij kennismaken.

Ben jij al een heel eind op weg met gezonde voeding en heb jij al een goede basis(kennis) wat betreft gezonde leefstijl? Maar zou je toch nog eens een kritische blik willen van een professional? Voor de samenwerking met Crossfit bied ik naast de bestaande coachingstrajecten speciaal voor de Waalfronters een eenmalige voeding- en leefstijlcheck aan. Interesse? Deze is niet te boeken via de website, maar laat me dit even weten in een mailtje of appje.

Ik zal elke eerste vrijdag van de maand van 9.45-12.00 te vinden zijn in de box voor een inloopspreekuur. Hiervoor jezelf graag even aanmelden in sportbit. Daarnaast geef ik elk kwartaal workshops over leefstijl. Deze kan je gratis bijwonen. Benieuwd geworden of meer weten? Neem een kijkje op de website of plan een gratis intake https://www.greenshealthcoaching.nl/  .Of stuur een mailtje naar info@greenshealthcoaching.nl Neem ook een kijkje op mijn social media kanalen @greenshealthcoaching 

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles