HTTP/1.0 200 OK Cache-Control: no-cache, private Date: Mon, 10 Jun 2024 20:01:58 GMT Alles over On-ramp

Alles over On-ramp

  • Voordat je aan de slag gaat bij CrossFit Waalfront met de WOD’s vinden we het belangrijk dat iedereen de On-Ramp doorloopt. Tijdens de On-Ramp behandelen we de basisbewegingen die centraal staan bij CrossFit Waalfront. Daarnaast leren we je specifieke warm up en rompactivatie technieken om veilig en verantwoord te kunnen trainen. Naast een goede basis leren we je ook de meest voorkomende bewegingen bij CrossFit Waalfront. Het On-Ramp programma duurt 2 weekenddagen. Hierbij is les 1 op de zaterdag en les 2 op de zondag (dag erna). Heb jij al CrossFit ervaring? Dan kun je een On-Ramp check-up inboeken. In deze check-up behandelen we de belangrijkste activatieoefeningen en technieken van de On-Ramp. Dit doe je individueel met onze trainer in een PT-sessie. Deze PT-sessie duurt ongeveer 60min. De kosten hiervoor zijn €65

De On-Ramplessen zullen op de volgende dagen gegeven worden: 

  • Zaterdag - 12:00 - 14:00
  • Zondag - 12:00 - 14:00  

Bekijk de datums van de On-Ramplessen goed voordat je een On-Ramp afsluit. De gekochte On-Ramp is alleen geldig voor het geselecteerde weekend. De On-Ramp is tot 8 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren. Wanneer dit later wordt gedaan brengen wij de gemaakte kosten in rekening. Via onderstaande button kun je het On-Ramp programma aanschaffen. Je kunt je hierbij gelijk inschrijven in het On-Ramp rooster. LET OP: Wanneer je je inschrijft voor les 1 ben je officieel aangemeld voor de On-Ramp (schrijf jezelf wel gelijk in voor beide dagen). Ben je niet aangemeld bij les 1, dan ben je nog niet officieel aangemeld voor het On-Rampprogramma. De volgende On-Ramps zijn op: 

  • 27 juli - 28 juli (7 plekken beschikbaar) 
  • LET OP! In de zomer geldt er een zomerstop, er zijn dan geen On-Ramps. Het weekend van 8 juni is het laatste moment om vóór de zomer een On-Ramp te volgen. 

Komen de On-Ramp datums niet goed uit of wil je eerder beginnen met de On-Ramp? Het is mogelijk om een On-Ramp 1-op-1 of een On-Ramp 1-op-2 in te plannen. Stuur ons een mail naar backoffice@crossfitwaalfront.nl voor meer informatie.

 Bestel hier de On-Ramp         


Crossfit Waalfront Nijmegen Logo

Winselingseweg 31
6541 AH Nijmegen

0642104243
backoffice@crossfitwaalfront.nl

  • CrossFit Waalfront Facebook icon
  • CrossFit Waalfront Instagram icon
  • CrossFit Waalfront Reebok icon

Stuur een bericht