Trainingen

In onze box op het Honig Complex bieden wij een gevarieerd aanbod van trainingen waarin je al je energie kwijt kunt! Niet alleen je spierballen trainen, maar ook uithoudingsvermogen, balans, mobiliteit en flexibiliteit.

WODtraining

Een Work Out of the Day (WOD) is de kern van CrossFit. Een gevarieerde intensieve training waarin je de geleerde skills in hoog tempo in de praktijk brengt.

Weightlifting

CrossFit en olympisch gewichtheffen zijn nauw verbonden aan elkaar. Binnen de sport vallen de twee lifts: trekken (Snatch) en stoten (Clean & jerk ) In onze gewichtheflessen staat techniek centraal. De techniek en posities van de lifts worden elke les uitvoerig doorgenomen en geanalyseerd door de trainer.

Powerlifting

Voor de echte power houses onder ons hebben we ook powerlifting. Hierin richt je je op het neerzetten van PR's om een zo hoog mogelijke 1 RM neer te zetten.

Bokszaktraining

De High Intensity Training bij Waalfront is de ideale manier om naast de WOD’s te werken aan je conditie. In een uitdagende setting met explosieve componenten, martial arts movements en cardio drills werk je in interval vorm aan jouw spier-uithoudingsvermogen en explosiviteit.

Yogaclass

Als echte CrossFitter zal je niet alleen sterk zijn maar ook flexibel. Hoe sterker je wordt hoe belangrijker het is om je mobiliteit te trainen. De combinatie met Flow Yoga zorgt voor flexibele ledematen en een opgeruimde geest!

Activerecovery

Actief herstel is een belangrijk onderdeel voor een juiste dosering en balans in het belasten van je lichaam. Bewust oefeningen doen voor actief herstel draagt hieraan bij.