Over ons

De trainers

De trainers bij Crossfit Waalfront hebben als doel het beste in iedereen naar boven te halen. Met persoonlijke aandacht helpen ze jouw doel te bereiken. De trainers zorgen voor een ontspannen sfeer waar in iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Lees alles over onze trainers

Arjen

Arjen

Eigenaar / Trainer

Hugo

Hugo

Eigenaar / Fysio / Trainer

Gijs

Gijs

Trainer / Personal trainer / Voedingscoach

Jacob

Jacob

Chiropractor / Personal trainer

Reza

Reza

Trainer / Personal trainer

Jon

Jon

Trainer / Personal trainer

Petra

Petra

Yoga docent

Het rooster

Een gevarieerd programma aan trainingen in CrossFit, met WODs, Open Gym en de On-Ramp cursus met ook aandacht voor Bokszaktraining en Flow Yoga.

Bekijk het complete rooster

De locatie

We zijn gevestigd op het Honig Complex. Een bruisende plek en smeltkroes van enthousiaste ondernemers die uitkomen in verschillende takken van sport, eten en cultuur.

Bekijk meer over onze locatie

Onze Werkwijze

Bij CrossFit Waalfront werk je aan je beste en fitste versie van jezelf. In deze drie stappen wordt je een echte CrossFitter.

  • 1. Proefles

  • 2. On ramp

  • On-ramp WOD

  • 3. WOD's

CrossFit is voor iedereen, maar je leert het niet in één dag, maar stap voor stap. Van proefles tot uitdagende WODs met krachtige bewegingen.

In onze proefles/intake laten we je kennis maken met CrossFit en onze box. Ben je daarna overtuigt dat onze manier van trainen iets voor jou is dan kun je deelnemen aan het On-Ramp programma, dit is een cursus die elk lid heeft doorlopen voor het aanleren van alle oefeningen en skills. Je leert de basis bewegingen en we analyseren je huidige bewegingspatroon. Je gaat samen met een coach aan het werk om deze te verbeteren. Na het afronden van het On-Ramp programma ben je klaar om deel te nemen aan de Work Out of the Day!

Lees alles over onze werkwijze

Foto impressie

Leden reacties

Marco

31 jaar

Marco

Via mijn vriendin kwam ik in contact met Crossfit. Na één proefles was ik verkocht. Inmiddels een jaar verder is Crossfit niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven. Het is voor mij het ideale ontspanningsmiddel na een lange werkdag of om het weekend fit te beginnen.


Ik heb veel nieuwe mogelijkheden van mijn lichaam leren kennen en iedere trainingsdag is weer anders. Trainen in een groep en onder goede begeleiding zorgt ervoor dat ik voortdurend mijn grenzen verleg en daardoor sterker en fitter wordt!

Manon

30 jaar

Manon

Als fanatiek hardloopster en sinds kort ook obstacle runner is krachttraining een belangrijk onderdeel van mijn training. Voorheen ging ik hiervoor naar de sportschool, wat al snel saai en veel van hetzelfde werd.


Bij CrossFit Waalfront trainen we samen, motiveren we elkaar en is iedere training weer anders. Het is voor mij de ideale plek om sterker te worden, mijn uithoudingsvermogen te verbeteren, nieuwe leuke mensen te ontmoeten en na het eind van de week heerlijk stoom af te blazen tijdens een lesje kickboksen!

CrossFit krat

Hou Jij er ook van om het maximale uit te halen of benieuwd of crossfit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles