Over ons

De trainers

De trainers bij Crossfit Waalfront hebben als doel het beste in iedereen naar boven te halen. Met persoonlijke aandacht helpen ze jouw doel te bereiken. De trainers zorgen voor een ontspannen sfeer waar in iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Lees alles over onze trainers

Arjen

Arjen

Eigenaar / Trainer

Hugo

Hugo

Eigenaar / Fysio / Trainer

Roy Roos

Roy Roos

Backoffice

Reza

Reza

Trainer / Personal trainer

Gijs

Gijs

Programmeur / Personal trainer

Janina

Janina

Social media marketing

Petra

Petra

Yoga docent

Jacob

Jacob

Chiropractor / Personal trainer

Rosa

Rosa

Dietist en kok

Het rooster

Een gevarieerd programma aan trainingen in CrossFit, met WODs, Open Gym en de On-Ramp cursus met ook aandacht voor Bokszaktraining en Flow Yoga.

Bekijk het complete rooster

De locatie

We zijn gevestigd op het NYMA terrein. Een bruisende plek en smeltkroes van enthousiaste ondernemers die uitkomen in verschillende takken van sport, eten en cultuur.

Bekijk meer over onze locatie

Onze Werkwijze

Bij CrossFit Waalfront werk je aan de beste en fitste versie van jezelf. In deze drie stappen wordt je een echte CrossFitter.

  • 1. Proefles

  • 2. On ramp

  • On-ramp WOD

  • 3. WOD's

CrossFit is voor iedereen, maar je leert het niet in één dag, maar stap voor stap. Van proefles tot uitdagende WODs met krachtige bewegingen.

In onze proefles/intake laten we je kennis maken met CrossFit en onze box. Ben je daarna overtuigt dat onze manier van trainen iets voor jou is dan kun je deelnemen aan het On-Ramp programma, dit is een cursus die elk lid heeft doorlopen voor het aanleren van alle oefeningen en skills. Je leert de basis bewegingen en we analyseren je huidige bewegingspatroon. Je gaat samen met een coach aan het werk om deze te verbeteren. Na het afronden van het On-Ramp programma ben je klaar om deel te nemen aan de Work Out of the Day!

Lees alles over onze werkwijze

Foto impressie

Leden reacties

Maarten

27 jaar

Maarten

In juli 2015 kwam ik een proefles doen bij CrossFit Waalfront. Het idee was om eens per week in de box te komen trainen als voorbereiding op Obstacle runs. Al snel was ik verkocht en ben er nu bijna dagelijks te vinden! Een week wissel ik hier af met Open Gyms, WOD's, powerliften of kickboksen.


Het is een individuele sport, maar je bent nooit alleen. Of je nu ervaren bent of een beginner, na een WOD ben je helemaal gesloopt! En dat schept een band.

CrossFit Waalfront bied dit aan op een ongedwongen maar, op een leuke manier, competitieve manier.

Mark

29 jaar

Mark

CrossFit is voor mij de ideale manier om mezelf in top vorm te krijgen, door sterker, explosiever maar juist ook flexibeler te worden. Arjen & Hugo brengen het met veel plezier en enthousiasme in de praktijk, wat de box door de goede sfeer een fijne plek om te trainen maakt!

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles