Over ons

De trainers

De trainers bij Crossfit Waalfront hebben als doel het beste in iedereen naar boven te halen. Met persoonlijke aandacht helpen ze jouw doel te bereiken. De trainers zorgen voor een ontspannen sfeer waar in iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Lees alles over onze trainers

Arjen

Arjen

Eigenaar / Trainer

Hugo

Hugo

Eigenaar / Fysio / Trainer

Roy Roos

Roy Roos

Backoffice

Reza

Reza

Trainer / Personal trainer

Gijs

Gijs

Programmeur / Personal trainer

Janina

Janina

Social media marketing

Petra

Petra

Yoga docent

Jacob

Jacob

Chiropractor / Personal trainer

Het rooster

Een gevarieerd programma aan trainingen in CrossFit, met WODs, Open Gym en de On-Ramp cursus met ook aandacht voor Bokszaktraining en Flow Yoga.

Bekijk het complete rooster

De locatie

We zijn gevestigd op het NYMA terrein. Een bruisende plek en smeltkroes van enthousiaste ondernemers die uitkomen in verschillende takken van sport, eten en cultuur.

Bekijk meer over onze locatie

Onze Werkwijze

Bij CrossFit Waalfront werk je aan de beste en fitste versie van jezelf. In deze drie stappen wordt je een echte CrossFitter.

  • 1. Proefles

  • 2. On ramp

  • On-ramp WOD

  • 3. WOD's

CrossFit is voor iedereen, maar je leert het niet in één dag, maar stap voor stap. Van proefles tot uitdagende WODs met krachtige bewegingen.

In onze proefles laten we je kennis maken met CrossFit en onze box. Ben je daarna overtuigd dat onze manier van trainen iets voor jou is dan kun je deelnemen aan het On-Ramp programma, dit is een cursus die elk lid heeft doorlopen voor het aanleren van alle oefeningen en skills. Je leert de basis bewegingen en we analyseren je huidige bewegingspatroon. Je gaat samen met een coach aan het werk om deze te verbeteren. Na het afronden van het On-Ramp programma ben je klaar om deel te nemen aan de Work Out of the Day!

Lees alles over onze werkwijze

Foto impressie

Leden reacties

Camilo

32 jaar

Camilo

CrossFit betekent voor mij doelgericht trainen om sterker en fitter te worden, individueel maar ook samen met vrienden. De diversiteit en complexiteit van de trainingen zorgt ervoor dat ik continu gemotiveerd blijf om mijn doelstellingen te behalen. De deskundige begeleiding die er bij CrossFit Waalfront is zorgt ervoor dat ik dit op een verantwoorde manier kan doen.


Daarnaast zorgt de prettige sfeer van CrossFit Waalfront ervoor dat er naast presteren, ook genoeg ruimte is voor ontspanning en voor het sociale aspect van sporten, dit maakt CrossFit Waalfront voor mij de ideale plek om te trainen.

Manon

30 jaar

Manon

Als fanatiek hardloopster en sinds kort ook obstacle runner is krachttraining een belangrijk onderdeel van mijn training. Voorheen ging ik hiervoor naar de sportschool, wat al snel saai en veel van hetzelfde werd.


Bij CrossFit Waalfront trainen we samen, motiveren we elkaar en is iedere training weer anders. Het is voor mij de ideale plek om sterker te worden, mijn uithoudingsvermogen te verbeteren, nieuwe leuke mensen te ontmoeten en na het eind van de week heerlijk stoom af te blazen tijdens een lesje kickboksen!

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles