PHP Package

PHP (Personal Hormonal Profiling) helpt jou bij het creëren van een gezond lijf. Naar aanleiding van de huid plooi meting, twaalf punten, wordt er gekeken naar de best passende adviezen op het gebied van voeding, training en eventueel aanvullende supplementen. Deze zijn terug te vinden in een persoonlijk account waar jij toegang toe hebt. Afhankelijk van het traject waar voor gekozen is zijn er terugkerende evaluatie momenten. Dit bestaat uit een evaluatie gesprek, een meting en een nieuw passend advies. Ook kan er gekozen worden tussen de “basic” (exclusief personal training) en de “plus” (inclusief personal training) pakket.

Wat is de reden dat sommigen van ons het zo moeilijk vinden om op een gezond gewicht te blijven. Een reden is hormonale disbalans. Hormonen reguleren o.a., de stofwisseling, onze kracht, energie niveau en de omvang van ons lichaam. Als deze  uit balans zijn dan kan het zo zijn dat het gewicht fluctueert.

Door middel van de 12-punts huidplooimeting wordt er een blauwdruk weergegeven van het hormonale profiel. Als er sprake is van een disbalans dan kan hieraan gewerkt worden middels een passend advies op het gebied van voeding, training en een eventuele aanvulling met supplementen. Afhankelijk van het traject waarvoor gekozen is, zal er een periodieke meting plaats vinden zodat de voortgang gemonitord kan worden en daar waar nodig aangepast. Voor meer informatie over wat het best bij u past kunt het best contact met ons opnemen.

Prijs 149,99

Periode 4 weken

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles