Start met CrossFit bij Waalfront

Wil je doorgaan met CrossFit bij ons? Dat kan door het On-Ramp programma te volgen. Je leert dan de 9-basisbewegingen van CrossFit en de meest voorkomende bewegingen.

De On-Ramp bestaat uit 3 lessen; On-Ramp 1 Squats, 2 Press en 3 Deadlift. De volgende On-Ramp start op zaterdag 26 januari 2019 of zondag 27 januari 2019. Schrijf je dan ook gelijk in voor de andere 2 lessen op dezelfde dag. Mocht deze vol zitten dan start er weer een On-Ramp over 3 weken (16 februari 2019 en 17 februari 2019).

Het On-Ramp programma is 28 dagen geldig vanaf het moment dat je jezelf voor de eerste les inschrijft. Naast de 3 On-Ramp lessen heb je ook onbeperkt toegang tot de OR-Open Gym uren waarin je onder begeleiding kunt komen trainen/oefenen wat je tijdens de lessen hebt gehad. De lessen worden gegeven op:

– Zaterdag om 12:00 uur
– Zondag om 12:00 uur

Tussen de lessen door heb je doordeweeks onbeperkt toegang tot de On-Ramp WOD uren om onder begeleiding te komen trainen/oefenen wat je tijdens de lessen hebt geleerd. De On-Ramp is bedoeld om een goede fysieke basis te leggen en je voor te bereiden op de WOD.

On-Ramp WOD uren

– Maandag om 11:00 uur en 19:00 uur
– Dinsdag om 19:00 uur
– Donderdag om 11:00 en 19:00 uur
– Vrijdag om 11:00 uur

Vanwege feestdagen kunnen er aangepaste openings- en lestijden zijn. Kijk daarom altijd even in het rooster in SportBit.

Via onderstaande link kun je het On-Ramp programma aanschaffen en kies daarbij 1 van de 2 startdata. Vervolgens kun je jezelf inschrijven voor de eerst gekozen les:

Bestel hier de On-Ramp

Wanneer je niet op bovenstaande datums kunt, maar wel graag verder wilt met CrossFit, dan kun je ook kiezen voor een On-Ramp 1-op-1 op datums in overleg. Deze bestaat net als de normale On-Ramp uit 3 lessen en de OpenGym-uren. Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op zodra je de bestelling hebt afgerond. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Bestel hier de On-Ramp 1-op-1