Referenties

Ruben

35 Jaar

Profielfoto

CrossFit sluit aan bij mijn levensinstelling die ik wil hebben: er het maximale uit halen, mentale en geestelijke groei, fitheid, verbeteren wat er te verbeteren valt en bovenal plezier beleven aan wat ik doe!

Maarten

27 Jaar

Profielfoto

In juli 2015 kwam ik een proefles doen bij CrossFit Waalfront. Het idee was om eens per week in de box te komen trainen als voorbereiding op Obstacle runs. Al snel was ik verkocht en ben er nu bijna dagelijks te vinden! Een week wissel ik hier af met Open Gyms, WOD's, powerliften of kickboksen.


Het is een individuele sport, maar je bent nooit alleen. Of je nu ervaren bent of een beginner, na een WOD ben je helemaal gesloopt! En dat schept een band.

CrossFit Waalfront bied dit aan op een ongedwongen maar, op een leuke manier, competitieve manier.

Marco

31 Jaar

Profielfoto

Via mijn vriendin kwam ik in contact met Crossfit. Na één proefles was ik verkocht. Inmiddels een jaar verder is Crossfit niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven. Het is voor mij het ideale ontspanningsmiddel na een lange werkdag of om het weekend fit te beginnen.


Ik heb veel nieuwe mogelijkheden van mijn lichaam leren kennen en iedere trainingsdag is weer anders. Trainen in een groep en onder goede begeleiding zorgt ervoor dat ik voortdurend mijn grenzen verleg en daardoor sterker en fitter wordt!

Wouter

27 Jaar

Profielfoto

Of je nu een beginner bent of al lange tijd aan krachtsport doet, CrossFit is altijd heel uitdagend. Na elke WOD is iedereen gesloopt.


Bovendien doe je het niet alleen. Je wisselt ideeën uit en leert elke training weer iets nieuws. Dat houd mij scherp en gemotiveerd om steeds weer een stapje verder te gaan.

Manon

30 Jaar

Profielfoto

Als fanatiek hardloopster en sinds kort ook obstacle runner is krachttraining een belangrijk onderdeel van mijn training. Voorheen ging ik hiervoor naar de sportschool, wat al snel saai en veel van hetzelfde werd.


Bij CrossFit Waalfront trainen we samen, motiveren we elkaar en is iedere training weer anders. Het is voor mij de ideale plek om sterker te worden, mijn uithoudingsvermogen te verbeteren, nieuwe leuke mensen te ontmoeten en na het eind van de week heerlijk stoom af te blazen tijdens een lesje kickboksen!

Mark

29 Jaar

Profielfoto

CrossFit is voor mij de ideale manier om mezelf in top vorm te krijgen, door sterker, explosiever maar juist ook flexibeler te worden. Arjen & Hugo brengen het met veel plezier en enthousiasme in de praktijk, wat de box door de goede sfeer een fijne plek om te trainen maakt!

Rob

32 Jaar

Profielfoto

Ik wil keer op keer mezelf verbeteren in de WOD’s en probeer door middel van herhalingen mijn PR te verbreken.

CrossFit blijft voor mij uitdagend omdat elke dag anders is zonder te verzanden in herhaling, iets wat me met fitness vaak nekte.

Camilo

32 Jaar

Profielfoto

CrossFit betekent voor mij doelgericht trainen om sterker en fitter te worden, individueel maar ook samen met vrienden. De diversiteit en complexiteit van de trainingen zorgt ervoor dat ik continu gemotiveerd blijf om mijn doelstellingen te behalen. De deskundige begeleiding die er bij CrossFit Waalfront is zorgt ervoor dat ik dit op een verantwoorde manier kan doen.


Daarnaast zorgt de prettige sfeer van CrossFit Waalfront ervoor dat er naast presteren, ook genoeg ruimte is voor ontspanning en voor het sociale aspect van sporten, dit maakt CrossFit Waalfront voor mij de ideale plek om te trainen.

Tamara

28 Jaar

Profielfoto

CrossFit is voor mij een aantrekkelijk sport omdat het een compleet pakket is; uithouding, kracht, mobiliteit. Je wordt gestimuleerd je grenzen te verleggen en diep te gaan, waardoor je voldaan naar huis gaat. Het is erg motiverend om te zien hoe snel je groeit. Bovendien heerst er in de box een ‘one big family’ sfeer.

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles