Team

Arjen

Eigenaar / Trainer

Tijdens mijn carriere als consultant bij een internationale  IT-dienstverlener was sporten een belangrijke uitlaatklep. Sporten had tijdens mijn jeugd al een belangrijke plaats ingenomen maar werd nu nog belangrijker.

Hugo

Eigenaar / Fysio / Trainer

Zolang ik mij kan herinneren, loopt sport als een rode draad door mijn leven. Jarenlang als selectiespeler van een voetbalclub, later als fitnessinstructeur en tegenwoordig als fysiotherapeut.

Roy Roos

Backoffice

Reza

Trainer / Personal trainer

Strong(wo)man training
Bokszaktraining/ Cross-boxing
Personal trainer

Gijs

Programmeur / Personal trainer

Mijn passie voor sport en bewegen is al op jonge leeftijd ontstaan. Stilzitten vond ik maar niets, ik was liever buiten aan het rond rauzen.

Petra

Yoga docent

In 2002 heb ik mijn Ashtangaopleiding in India afgerond. Na jarenlang uitproberen van verschillende yogastijlen heeft Vinyasa yoga mijn hart gestolen.

Jacob

Chiropractor / Personal trainer

Jacob is geboren in Zuid-Afrika en woont en werkt sinds zeven jaar in Nederland. Hij behaalde in 2011 zijn masters titel aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland.

Rosa

Dietist en kok

Nadat ik mijn studie Voeding en Diëtetiek op de HAN had afgerond ben ik mij gaan richten op (gezond) koken. Een baan als diëtist op kantoor? Niks voor mij. Echter het diëtetiek-vak bleef ontzettend kriebelen, wat betekende dat ik alles wat ik bleef lezen en leren toepaste op mijn eigen levensstijl. Ik ontwikkelde een visie die ik uitbreidde met de andere leefstijl aspecten: slaap, beweging en stress.

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles