Arjen

Teamfoto

Arjen

Eigenaar / Trainer

Tijdens mijn carrière als consultant bij een internationale  IT-dienstverlener was sporten een belangrijke uitlaatklep. Sporten had tijdens mijn jeugd al een belangrijke plaats ingenomen maar werd nu nog belangrijker. Na een dag achter de computer moest ik echt hardlopen, kickboksen of fitnessen om mijn hoofd leeg en mijn lijf moe maar voldaan te krijgen. Tijdens die jaren achter de computer merkte ik ook hoe belangrijk het is een goede lichaamshouding te hebben en vanuit die interesse heb ik mezelf veel in de materie van het menselijk lichaam verdiept.

Ik liep graag mee met halve marathons, obstacle runs en ik bokste nog graag en veel maar het statische fitnessen verruilde ik al snel voor eigen circuit-trainingen. Ik zette eigen work outs, gebaseerd op hoge snelheid en intensiteit voor mezelf en vrienden in elkaar en ik voelde hoe sterk en fit mijn lichaam hiervan werd.

Op dit punt in mijn leven kwam ik in aanraking met CrossFit en CrossFit ligt zo dicht bij wat ik nodig heb van sport en waar ik van hou in sport dat deze match direct bezegeld was.

Omdat de liefde voor CrossFit alleen maar bleef groeien ontstond het idee om een eigen box te openen. Dat CrossFit Waalfront inmiddels een feit is, is elke dag genieten.

Relevante opleiding en ervaring:

• Certified CrossFit Level 1 Trainer CF-L1

• Certified CrossFit Level 2 Trainer CF-L2

• Certified CrossFit Weightlifting Trainer
• T.O.P Trainer A
• McGill level 1 Building the Ultimate Back: From Rehabilitation to Performance Certificate
• McGill level 2 The Three Hour Assessment: Converging on a Precise Diagnosis Certificate
• StrongFit Seminar- "Principles and Philosophy of Training"

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles