Jacob

Teamfoto

Jacob

Chiropractor / Personal trainer

Jacob is geboren in Zuid-Afrika en woont en werkt sinds zeven jaar in Nederland. Hij behaalde in 2011 zijn masters titel aan het Anglo-European College of Chiropractic in Engeland.

Als chiropractor gaat zijn bijzondere belangstelling uit naar bewegingen van het lichaam als geheel. Jacob heeft veel verschillende sporten beoefend, waarvan sommige op hoog wedstrijdniveau. Na een zeer ingrijpende blessure aan zijn rug moest hij zichzelf letterlijk bij elkaar rapen en leren wat het betekent om te leven met een zware en, destijds, chronische beperking.

Hij ging daarom op zoek naar antwoorden en oplossingen binnen de bestaande revalidatietechnieken,  en deze stelden hem in staat om volledig en duurzaam te herstellen en nieuwe sport en fitnessdoelen te behalen.

Na zelf meegemaakt te hebben hoe het is om chronische rugproblemen te hebben, ontwikkelde Jacob een diepgaand begrip voor de problemen en uitdagingen waar pati├źnten in dergelijke situatie voor komen te staan.

Jacobs kracht als chiropractor zijn de uitstekende diagnostische, manuele en behandelvaardigheden die hij heeft. Daarnaast heeft hij een uitzonderlijk goed begrip en vaardigheden ontwikkelt op het gebied van revalidatie en het begeleiden van mensen naar een optimale gezondheid en functioneren.

Hij onderscheidt zich van andere behandelaars door zijn vermogen de tijd te nemen, te luisteren en door te dringen tot de diepere oorzaak van het probleem. Ook helpt Jacob personal trainers en fitnessbeoefenaars om effectieve en veilige manieren te vinden waarmee ze het beste resultaat uit hun inspanningen krijgen.

Lees meer: https://chiropractierevalidati...

CrossFit krat

Benieuwd of CrossFit iets voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles